2017.08.08

日本橋貝新Kaishin (a historical shop specialized in tsukudani, seafood or seaweed simmered in soy sauce and mirin)

日本橋に店を構えて130年余り。変わらぬ製法で伝統の味を伝える、日本橋貝新。贈り物にも、ご自宅用にも大人気の詰め合わせ。ほかほかごはんと一緒にどうぞ!

Kaishin is an historical shop specialized in tsukudani, seafood or seaweed simmered in soy sauce and mirin. Try tsukudani on top of rice for a simple but delicious meal!

http://www.nihonbashikaishin.com/ (Japanese website)

木箱に入ったギフト用から、小袋商品まで、ニーズに合わせて選べるのが嬉しい!
Come to visit Kaishin and enjoy the unique taste of their tsukudani.

手土産にちょうどいい、佃煮の詰め合わせ。季節によって変わる、のしのデザインも喜ばれそう!
Tsukudani can be also a good idea as omiyage or souvenir.

ふっくらツヤ良く炊きあげられたしぐれ煮は看板商品!
Tsukudani is a kind of traditional Japanese food since the Edo Period.

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